Beach 2008!

Tja
Sitter precis som jag gjorde förra helgen på Frölunda biblotek och surfar. Snart ska jag bli hämtad av min mor och bror för att åka till stranden.

Igår var jag svintrött när jag kom hem från skolan. Försökte lägga mig klockan 21.00 men det gick sådär. Kunde inte sova så jag kollade lite påp skitfilmen Oceans twelve. Efter det sömnpillret var jag ändå inte trött. Beslutade mig för att gå ute lite i mitt nya "hood". Var dock en hel del gäng ute (inte som Bergsjön men ändå) så jag gick inte till Frölunda Torg utan på sidan. 

Då gick min jävla skit Mp3 gick sönder för tredje gången! Nu ska de jävlarna fan ge mig en ny MP3 eller nya hörlurar. Är trött på att behöva åka till Backaplan en gång i månaden för att byta skiten.

Just det! bloggade inget igår så då har jag naturligtvis inte berättat om min kusins studentskiva. Det var kul men jag drack lite väl mycket vin så jag blev ganska tankad och trött.  Somnade därför redan klockan halv tio.

Idag ska jag få åka hem och stanna över en natt i Kortedala.Det ser jag verkligen fram emot. Har framförallt  saknat min 360 och GTA IV. Så nu ska jag lira det hela natten! Har en massa läxor också som vanligt tyvärr men detta är sista helgen som jag måste plugga.

Ha en bra dag! Vad händer?
(Vet att ingen svarar men jag är ju bara artig).

Dagens låt: Ingen får det går inte att kopiera från denna cp datan.

/Oskar
(Med reservation för stavfel)

Bill O'Reilly flippar ut!

Fan vad roliga dessa två klipp är!

Bill O'Reilly Flips Out



Bill O'Reilly Flips Out — DANCE REMIX 


/Oskar

Live konserter

Hej!
Har egentligen slutat skolan men måste som vanligt stanna kvar lite längre för att plugga (och blogga). Ska snart åka hem dock. Måste ta en dusch och sen ska jag dra till min kuzze som ska ta studententen som sagt. Är ledig imorgon men måste tyvärr till skolan ändå för att göra en engelska kompletering. 
Sen tänkte jag skriva klart mitt CV och försöka söka sommarjobb också.

Har faktiskt aldrig varit på en konsert. Skulle ha sett 50 Cent och Eminem här i GBG år 2003 men det ställdes in eftersom Eminem var beroende av sömntabletter då. Tråkigt som fan var det när man hade sett fram emot att se två av världens mest kända (dock inte bästa) rappstjärnor på plats. Skulle jag ha fått välja skulle jag nog helst av allt velat se "The King of Pop" Micheal Jackson. Även dessa skulle varit mycket roliga att se.

Dagens låt: The Next episode (live) Dr Dre feat Snoop Dogg.



Dr.Dre & Snoop Doggy Dogg-In Memory Of 2Pac live concert



NWA feat Snoop Dogg: Chin Cheak



Ha en bra dag!

/Oskar

Världens 10 mest sålda album.

Hej!
Kom över denna lista över världens mest sålda skivor.

1. Micheal Jackson (Thriller, 1982) 108 miljoner
2. AC/DC (Back in Black,1980) 42 miljoner
3. Eagles (Their Greatest Hits:1971-1975 ,1976) 42 miljoner
4. Bee Gees / Various artists (Saturday Night Fever, 1977) 40 miljoner
5. Pink Floyd (Dark Side of the Moon,1973) 40 miljoner
6. Meat Loaf (Bat out of Hell,1977) 37 miljoner
7. Whitney Houston / Various artists (The Bodyguard,1992) 37 miljoner
8. Shania Twain (Come on Over,1997) 36 miljioner
9. The Beatles (Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band,1967) 32 miljoner
10. Celine Dion (Falling into You,1996) 32 miljoner

Har bara hört Thriller av dessa så kan inte uttala mig om listan men det kanske någon av mina läsare kan?

Världens mest sålda artister (alla har sålt över en halv miljard skivor).
The Beatles (United Kingdom) 1960-1970
Bing Crosby (U.S.) 1926-1977
Elvis Presley (U.S.) 1953-1977
Frank Sinatra (U.S.) 1935-1995
Michael Jackson (U.S.) 1967-Present


/Oskar

Bone Thugs N Harmony Top 5!

Godeftermiddag!
Bone Thugs N Harmony är enligt mig världens bästa rappgrupp efter NWA.

Tänkte ranka mina fem favoritlåtar med dem.

5. No murda (1995)



4. Rubbish Thuggish Bone (1994)



3. Notorious Thugs feat Biggie Smalls (1997)


2.Foe the love of $ feat Easy-E (1994)

Gruppens genombrott och en av Easy-Es sista musikvideor innan hans död.


1. Tha Crossroads (1995)
Denna video släpptes ett halvår efter att Easy-E som upptäckte gruppen dog. Albumet E 1999 Eternal har sålts i mer än 10 miljoner och är därför det mest sålda albumet någonsin av en rappgrupp. 


/Oskar

Den tjugoåttonde maj tvåtusenåtta.

Hej och Godförmiddag!
Igår var jag som sagt på stan. Var hungrig som en gris. Tänkte först äta kycklingsallad men den enda salladsbaren som var öppen hade ingen kyckling. Så jag tänkte äta Falafel istället, alldeles innan jag kom fram hann dock vagnen stänga så det fick bli ching chong mat istället. 

Sen åkte jag hem och var tvungen att åka till Frölunda torg för att köpa Pepsi. Hemma igen så pluggade jag en timme och såg sedan på Josef Fritzl dokumentären på ettan. Väldigt intressant och hemsk på samma gång. Blev mycket imponerad över hur stor källaren var och förundrat över hur knäppt österikiskt lagsystem var (killen riskerar endast 15år!!!, vilket är 9 år mindre än den tid han stängde in dem). T.o.m. vi som är kända för att vara snälla skulle gett honon ett högre straff. 

Idag har jag haft en redovisning om kloning, så gick hyfsat. Nu börjar man dock se ett slut på all jävla skol skit. Bara en vecka kvar innan helvetet är över. Idag blir det dock att plugga Filosofi och göra klart två gamla uppgifter. Ser verkligen fram tills imorgon då min kuzze som jag inte sett på ett halvår tar studenten.

Dagens låt: Fuck Compton (Tim Dog, 1991)
En diss mot Easy-E, NWA och hela Compton. Denna låt skapade den välkända East/West Coast fejden.
http://www.youtube.com/watch?v=AUoGFU7VnMM&feature=related  

Dagens låt 2; Compton's Most Wanted - Growin' Up In The Hood (UNCENSORED)



Ha det himla gött idag!


/Oskar

Den tjugosjunde maj tvåtusenåtta.

Tja!
Är trött dom fan, somna fem igår. Kliade på hela kroppen, tog en dusch, kliade ändå. Fick peppra i mig några sleeping pills, men hade inte tillräcklig dos kvar för att däcka tyvärr.

Ska nog inhandla nya idag men de är så jävla dyra, måste försöka sluta med dem men man blir galen om man inte kan sova. Nu sitter jag på svenska lektionen och bloggar, ska stanna kvar i skolan till klockan fem och göra en klart ett arbete om kloning som jag ska redovisa imorgon.

Just det har gjort ett psykologi prov som var relativt lätt, gjorde även klart Hiroshima arbetet igår som totalt blev 9 sidor. Idag gjorde jag en redovisning om Easy-E på stapplande svengelska istället för engelska, men man kan ju inte ligga på topp hela tiden.

Efter skolan ska jag träffa Ali och kanske äta nåt, varken hinner eller orkar laga mat idag. Såg ni programmet High Caparall igår? Det gjorde jag iallafall, var väldigt underhållande på ett tragiskt ett att se en öppenbart hög eller hjärnskadad (eller både och) Mike Tyson. Filip och Fredrik slet som djur för att fixa ihop en intressant interjuv medan Tyson mest verkade vilja att de drog därifrån omedelbart.

Dagens låt: Still Dre (Dr Dre feat Snoop Dogg) (1999)

En utav världens bästa låtar. Enjoy!


Ha en bra tisdag!

/Oskar

Euro Vision

Tja
Sitter på Hi b lektionen nu. Är lite nervös inför psykologi provet eftersom allt annat än MVG vore big fucking FAIL. Hela helgen har jag spenderat med att studera japsar i mitt Hiroshima arbetet så nu är jag ganska trött.
I lördags tog jag tog dock ett break och kollade på eurovision.

Var ju väntat att öststaterna skulle ge varandra poäng hela tiden, säger inte att vi svennar är bättre men vi har inte lika många grannländer som dem tyvärr. Ryssland liksom, fan inte konstigt att de vinner, så många länder som de har ägd. Men men orka gnälla, bäst var nog Grekland tycker jag.

Måste säga att jag skrati?  tade en del när Björn körde sitt race fast såhär i efterhand var det kanske inte så kul.
Eller vad tycker ni?


Dagens låt: Pork and Beans (alla youtube nördars favoritvideo)


Idag ska jag flytta in till min farsas nya lägenhet, så det ska bli kul.
Ha en bra måndag!

/Oskar

Samurajer och Äggröra!

Tja
Var egentligen inte tänkt att jag skulle skriva något men så kom jag på att jag kunde uttnyttja frölunda biblotekets dator. Så det gör jag nu. Vaknade klockan halv tio, vilket är mycket tidigt för att vara mig. Fast det hade en orsak eftersom jag la mig klockan ett igår.

Igår kväll såg jag och min farmor på Mord i sinnet som var ganska bra. Mördaren var en transa som bara dödade bögar. Idag har jag mest pluggat och skrivit en och en halv datasida om Japans historia. Det är en bok som handlar om varför vissa länder är rikare än andra.

Visste ni att Japan på 1600-talet hade mellan 300,000-700,000 kristna på en befolkning på 18 miljoner. Detta gillade dock inte samurajerna och kejsaren som åkte runt och slaktade dem och tillslut fanns det helt plötsligt inga kristna längre.

Frukosten bestod av äggröra med tre ägg, en liter yoghurt och 7 knäckemackor med jordnötssmör och banan(orginellt). Min farmor tycker att jag har blivit tjock så som tur var hon inte hemma (hon hjälpte min farsa att flytta till den nya lägenheten som också ligger här i Frölunda som sagt). Ska förhoppningsvis flytta till den nya lägenheten på tisdag.

Dagens låt: Ingen för att den här jefla luffardator inte funkar som den ska.

Ha en bra lördag and don't krök and pök!

/Oskar


Pratstund med Betnér!

Tja
Sitter i skolan och har nyss slutfört matte omprovet. Det gick bra tycker jag fast just i Matte vet man ju inte riktigt hur det går. Men som sagt blir det inte G så får jag en ny chans i augusti. Är trött (nähä!). Ska hem och sova och sen dra till min farmor som bor i frölunda.

Var egentligen tänkt att jag skulle dra till Ali men hans kuzze är på besök så det fick bli farmor istället.  Där finns tyvärr inget bredband heller så det blir inget bloggande i helgen. Min farsa har fixat en lägenhet som ligger vid Frölunda Torg så dit ska jag förhoppningsvis flytta på tisdag.

Hoppas verkligen att han skaffar bredband då så att jag kan blogga under sommaren. Ska hämta min 360 också och köpa en HD TV (ser ut som crap utan så det är ett måste). Så ska skramla ihop mina slantar och köpa en samsung 32 tum tänkte jag.

Just det! Snackade med Betnér igår! Träffade han när jag skulle pissa. Morsade på honom och sa att han var Sveriges bästa komiker. Han hälsade och tackade. Sen drog själv föreställningen igång. Han frågade först vad vi ville att han skulle snacka om. Jag skrek RUNNNNAR så högt som jag kunde. 

Han svarade med att han redan snackat så mycket om Runar och Ebba Von sydow. Så tyvärr blev det inget med det. Istället pratade han om djur (som vanligt), att de bara var mat som råkat bli gullig. Att Josef Fritzl minnas var en duktig hantverkare som lyckas bygga hela den källaren själv, självmord (också som vanligt) och att unga människor var dåliga på att ha sex.

Han körde desvärre en del skämt som jag redan hade hört när jag och brorsan såg honom på Gote Bar den 18 Mars.Så idag blir det 4 av 5 (i rolighetsskala) medan det var 5 av 5 första gången jag såg honom. 
Angående sommarjobb så kanske en kompis kan fixa ett på glassbaren: Björnen och Lejonet. Hoppas det går vägen. Fast då finns det ju iofs risk för att jag blir fet av all glass jag kommer kasta i mig.

Ha en bra fredag och helg så ses vi på måndag!



Dagens låt:  Ride with me (Nelly, 2001)



/Oskar

Betnér, 422 Beware Bitch!

Tjena!
Now i,m back, bitches!

Idag har jag varit på socialen, kan bli aktuellt att bo på ett ungdomskollektiv om min farsa inte får tag på en lägenhet (hoppas dock att han gör det). Idag ska jag och min polare Ali se på Magnus Betnérs föreställning i kluben Risotado på avenyn. För se om jag får rätta honom som jag gjorde förra gången. (Han sa USA presidenter i fel ordning).

Måste plugga spanska och matte eftersom jag har prov i dessa ämnen imorgon. Spanskan har jag relativ koll på men matten! Nej blir nog IG igen men än är det inte kört då jag har har en till chans i augusti och nå upp till G.

Just det! Ska flytta till Ali imorgon. Så nu ska jag göra Biskopsgården osäkert. Först B-sjön sedan K-dala och nu B-Gården! Be back, tommorow!

Dagens låt: Last Werdz (Easy-E) (1993)



Ha det himla sött och gött!





/Oskar

Världens 20 bästa Album # 2

Snubblade över en annan lista över världens bästa album av SPIN. Måste säga att jag tycker den är ganska bra.
(Märks dock att den är brittisk)
Världens bästa album
20. Wu Tang Clan - Enter The Wu Tang (36 Chambers)
19. Hole - Live Through This
18. Guns N Roses - Appetite For Destruction
17. Nas - Illmatic
16. Beck - Odelay
15. Liz Phair - Exile In Guyville
14. Sonic Youth - Daydream Nation
13. Husker Du - New Day Rising
12. Beastie Boys - Paul's Boutique
11. U2 - Achtung Baby
10. N.W.A - Straight Outta Compton
9. PJ Harvey - Rid Of Me
8. Prince - Sign O The Times
7. De La Soul - 3 Ft. High And Rising
6. Pixies - Surfer Rosa
5. The Smiths - The Queen Is Dead
4. Pavement - Slanted & Enchanted
3. Nirvana - Nevermind
2. Public Enemy - It Takes A Nation...
1. Radiohead - OK Computer

Vad tycker ni om den?

Ses i övermorgon! (Är ledig så jag kan inte skriva imorgon)



/Oskar

Läxor all the fucking time!

Tja!
Är ledsen att jag inte kan skriva så mycket som jag skulle vilja av orsaker som jag redan nämnt. Idag har jag haft svenska prov i Språkhistoria som faktiskt var förvånansvärt lätt för att vara ett så urtråkigt ämne. Nu sitter jag på en "Ma workshop" (frivillig lektion där man kan få extra hjälp). Behöver det då jag som ni vet fick IG på Nationella provet i Ma b.

Är trött som fan och skulle kunna behöva lite kristaller för att bli pigg. Ska dock hem och slagga om en 40 minuter. Är ledig imorgon vilket är jävligt gött. Måste plugga en hel del idag också (som vanligt). Nästa vecka har jag nämligen ett Psykologi prov på måndag, ett oponeringsseminarium på måndag och en Engelska redovisning också på måndag!

Där ska man hålla ett anförande och göra en Powerpoint om en engelskspråkig person så jag kommer självklart skriva om hiphop kungen Easy-E. Sen ska jag nog spela upp Muddaphukking "G"s för att invänta reaktionerna.  I nog med detta så har jag även en muntlig presentation av kloning i NK B på tisdag, ett Historia B läxförhör och ett Filosofi arbete till torsdag. 

Finns dock ljuspunkter som tillexempel Magnus Betnér föreställningen som jag ska se i övermorgon och min kuzzes (som jag inte har träffat sen min födelsedag den 1/2) student den 29/5. Sen självklart starten av EM den 9/6 och min egen skolavslutning den 10/6.

Dagens Låt: It's about the Benjamins (remix) (Puff Daddy, Lil Kim, Biggie Smalls and Styles P)
Benjamins är slang för 100 USD om ni inte visste det! (Det visste inte jag heller innan jag tog reda på det.)


/Oskar

Min tid som reporter på GP!

Tja och godeftermiddag!
Hemma i götet nu! Tänkte berätta om min traumatiska tid då jag jobbade som reporter på skit sidan Graffiti på GP (Göteborgs posten). Skrev en oseriös ansökan och blev mycket förvånad när de sa att jag skulle börja. Tänkte att nu jävlar ska jag bli känd!

Första dagen så kom chefredaktören som berättade att hon steg upp klockan halv fem på morgonen och började läsa tidningen och att det tog ca 7 timmar att läsa den om man även läste alla annonser (vem fan gör det). De gamla reportrarna visade oss runt. Vi fick ett häfte att läsa om hur man ska skriva och ett anteckningshäfte.

Sedan så skulle man skriva upp vad man hatade med skolan på en blackboard. Skrev "LÄXOR" med stor text. Efter det skulle vi sätta upp en pjäs. Hamnade tyvärr med nån EMO brud som envisades med att sminka mig och en annan kille till tjejer. Skämdes och blev röd som en tomat.

Nu var klockan 12 och det var dags för lunch. Var dum nog att välja kebab istället för hamburgare. Brödet var nämligen torrt, köttet äckligt och såsen tråkig. Lär er av mitt misstag: Köp för fan aldrig Kebab av en svenne! Efter denna vidriga lunch var det dags att ge sig tillbaka redaktionen.

Jag och en latino tjej som jag var lite småkär fick uppdraget att recensera filmen: Hide n seek med De Niro. Den sög snopp och jag ville sätta en etta men hon ville sätta en trea så det blev en tvåa. Sedan skulle jag recensera Kocken. Jag och min brorsa (som skolkade) gick därför och såg den på en skoldag.

Här är recension jag skrev av kocken! : ) Ska jag vara ärlig tycker jag att denna recension var ganska bra skriven och håller betydligt högre klass än dagens recensioner.
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=577&a=205974

Här är den för er som inte orkar klicka på länken:

Kocken
Betyg: 3 av 5

Underhållande film om en fartygskock som utsätter sina anställda för terror. Kjell Bergkvist gör en strålande rollprestation.

18-årige Martin jobbar som kock på ett fartyg med destination Sydafrika. Han och hans kompis Sundsvall ska tillsamans med kockchefen Peter Stein (Kjell Bergkvist) tillaga maten på fartyget. Peter är perfektionist och bryter man mot hans regler ligger man riktigt risigt till. Detta är något både Martin och speciellt Sundsvall får ta lärdom av.

Både Martin och Peters personligheter utvecklas under filmens gång och får en oväntat vändning. Det är underhållande att se när Peter utsätter de båda pojkarna för både psykisk och fysisk terorr. Dock kunde variationen vara bättre och slutet känns lite väl dramatiskt. Nu kanske jag låter gnällig för filmen är helt klart sevärd och Kjell Bergkvist gör en strålande rollprestation.

Oskar Olin


Fick även spelet Metal Gear Solid 3 till PS2 ca 3 veckor innan Sverige släpp. Skrev en recension som dock inte publicerades då spelet var från 16 år. Blev skitsur och slutade. En annan orsak till att jag slutade var att jag inte fick recensera Nintendo DS när den kom.

Nu ger alla femmor till varandra skitfilm så jag även om det var för en kort tid så gjorde jag iallafall en liten insats för mänskligheten.


/Oskar

Biggie Smalls (Top 5)

Dags för ännu en Top 5!
Med den avlidna rapparen Biggie Smalls även känd som Notorious B.I.G.

5. Brooklyns Finest feat Jay-Z (1996)
 

4. Big Poppa (1994)
 

3. Hypnotize (1997)
 

2. Notorious Thugs (1997)
 

1. Juicy (1994)


image547

/Oskar

Söndag den 18 Maj.

Tja och goeftermiddag eller nåt.
Sitter i Uddevalla med värsta jesus bredbandet (segt som sirap) och skriver. Ska ta tåget som går klockan 16.12. Har varit duktigt och gjort läst en skittråkig text om språkhistoria som jag ska ha prov på i övermorgon. Har sovit i 12 timmar så jag är utvilad och på väldigt bra humör.

Igår var jag på väldigt dåligt humör så jag gick ut i 4 timmar och slaggade vid klockan 00.00. Sen idag blir det väl mer plugg eftersom jag nästa vacka har 3 prov (ett nationellt i Spanska, Matte omprov och språkhistoria).
Tråkigt värre men efter det är det relatvit lungt. Ska bli jävligt skönt med sommarlov. Längtar som fan efter Fotbolls-Em och tills jag ska åka till Kreta.

Igår var det skitkallt på natten då jag var ute, såg att termometern visade -1. Inte konstigt att jag frös med mina blomiga små sommar shorts. Har druckit en liter pepsi till frukost så nu måste jag pissa och kan därför inte skriva mer för tillfället.

Ha en skön söndag!

Dagens låt: I,m in the Hood Lil wayne feat Brisco
Ännu en låt  Weezy baby!

/Oskar

Engelska läxa

Tja!
Enda anledningen till att jag kopierar detta är att jag ska iväg och behöver det. Så detta är inget ni behöver bry er om. 

Scientists, inventors and explorers

1. Scientists and inventors (alternative a)
Prepare an oral presentation. Choose an inventor, or a scientist from an English-speaking country.

Pick an invention or reaserach findings by this person and describe it. Also put the person into an historical context - what has this person achieved, why is he/she known today and how will he/she be remembered in the future?

Work individually or in pairs. Your presentation should be 5-10 minutes long.
You will need to use some kind of visual aid, for example a Power Point Presentation.
Remember to use notes instead of a written manuscript and don't forget to name your sources!
Put some kind of documentation of your work into your Portfolio (e.g. a printout of your Power Point Presentation)

2. Explorers (alternative b)
Prepare an oral presentation. Choose an explorer from an English-speaking country.

Pretend that you are this explorer and present your photo album (or your drawings) from one of your expeditions.

Work individually or in pairs. Your presentation should be 5-10 minutes long.
You will need to use some kind of visual aid, for example a Power Point Presentation.
Remember to use notes instead of a written manuscript and don't forget to name your sources!
Put some kind of documentation of your work into your Portfolio (e.g. a printout of your Power Point Presentation)

Explorers and inventors to be inspired by

Explorers:
James Cook (British) 1728-1779 Considered one of the world's greatest explorers
Sir Francis Drake (British) 1540 (about)-1596 Circumnavigated the world in the 16th century
Walter Raleigh (British) 1552-1618 Established the first colony in the new world

Scientists and inventors:
Charles Darwin (British) 1809-1882 contributed to making theory of species evolving known
Sir Isaac Newton (British) 1643-1727 One of the world´s greatest scientists.
Thomas Edison (American) 1847-1931 An important inventor and mathematician.
Alexander Fleming (British) 1881-1955 Discovered penicillin.
James Harrison (Scotland-Australia) 1816-1893 Invented the ice-making machine.


Världens bästa album/låtar (uppdaterad)

Tja
Har ändrat mig lite så här kommer den nya listan:

Världens bästa album
1. Straight Outto Compton (NWA) 1988
2. The Chronic (Dr Dre) 1992
3. Doggystyle (Snoop Dogg) 1993
4. The Marshall Mathers: LP (Eminem) 2000
5. BAD (Michael Jackson) 1987
6..Thriller (Michael Jackson) 1982
7. No Way Out (Puff Daddy) 1997
8. Life After Death (Biggie Smalls) 1997
9. Eazy duz it! (Easy-E) 1988
10. Vol 2: Hard Knockin Life (Jay-Z) 1998
11. Me Against the World (Tupac) 1996
12. Dangerous (Micheal Jackson)
13. Ready to Die (Biggie Smalls) 1994
14. t's on! (Dr Dre) 187um killa (Easy-E) 1995
15. Konvicted (Akon) 2006

Låtar

1. Motherphukking "G"s (Easy-E) 1995
2. Dear Mama (Tupac) 1996
3. Beat it (Micheal Jackson) 1982
4. The Message (Grandmaster Flash) 1980
5. Boyz in da hood (Easy-E) 1988
6. Juicy (Biggie Smalls) 1994
7. Hit em up (Tupac) 1996
8. Stan (Eminem) 2000
9. Express Youself (NWA) 1988
10. Dopeman (NWA) 1988
11. Changes (Tupac) 1999
12. Slow Jam (Kanye West feat Twista) 2004
13. How Long Will They Mourn Me (Tupac) 1995
14. Dre Day (Dr Dre feat Snoop Dogg) 1992
15. California Love (Tupac feat Dr Dre) 1995

Håller ni med eller är jag helt ute och cyklar? !


/Oskar

Lördag den 17/5-08

Gomorrgon!
Hello denna vackra lördag (iallafall här), har ont i halsen och mår illa men man ska inte klaga. Vet att jag tjatar som en liten ungenom hur mycket jag äter hela tiden men jag är ju tvungen. Igår åt jag först en chipspåse sedan typ 10 digestive kakor för att avsluta med en chokladkaka. Asså jag måste ha något fel på någonting vet inte vad det är magsäck eller ämnesomsättningen.

Ska snart ge mig av att träffa en psykolog för att efter det ta tåget till Uddevalla och träffa min morföräldrar. Där ska jag försöka göra en del läxor och surfa eftersom de som tur är har bredband!

Ha en bra lördag! Vad händer?

Dagens låt: DJ KHALED, AKON & TI "We Takin' Over" Uncensored
Löjlig musikvideo (titta bara på tönt Fat Joe) men bra låt!


Just det! Snoop Doggs debutalbum från 93: Doggystyle är världens tredje bästa album. Så ladda ner nu! (självklart lagligt som jag vet att du gör : )

image546

/Oskar

NWA top 5!

Ny Top 5!
Dags att ranka de bästa låtar från världens bästa rappgrupp: negers med attityd. Alla utan en kommer från världens bästa album: Straight Outto Compton från 1988.   

5. Fuck The Police live med Ice Cube (och nån tjockis) dock utan Dre och Easy (1988)



4. Always Into Something (1991)


3. Gangsta Gangsta (1988)



2. The Dopeman (1988)



1. Express Youself (1988)



/Oskar

Fredag 08.05.16 :(Liiiiis):

Tjingeling igen!
Tänkte berätta lite om vad jag har gjort idag. Sov skitdåligt idag trots att jag som vanligt knaprade i mig 10 sömntabletter. Vaknade flera gånger osv. Var därför trött och hängig när jag vaknade av min två väckarklockor (måste ha två för att vakna). Tvingade in mig i duschen, käkade en frukost som bestod av 90 % jordnöttssmör och 10 % bröd precis som det ska vara!

Tog fyrans spårvagn in till korsvägen för att sedan byta tvåan och stiga av vid Ullevi Södra. Hade bara en spanska lektion idag och vi gick igenom saker inför nationella som jag har nästa vecka. Glänste och var mest aktiv av alla för ovanlighetens skull. Efter det köpte jag lite Coke (dock ej kokain, har inte råd med det tyvärr).

Slaggade och drog sen in till stan och träffade Ali. Vi gick och åt ching chong Buffé på en restaurang som hette Sun Wall som ligger vid den fd biografen Palladium i centrala GBG. Åt som vanligt på tok för mycket. Siktade in mig på Vårrullarna någon red curry shit med kyckling och grönsaker. Försökte undvika det "vita giftet" (ris) så mycket som möjligt för att inte bli alldeles för fet.

Konstaterar nu såhär i efterhand att det kanske inte gick så jättebra. Den starka såsen krävde liiiis. Gick vidare till Seven Eleven köpte en yoghurt glass. Efter det var det dags att bege sig till Risotada då klant Ali hade slarvat bort biljetter som vi hade till Magnus Betnér föreställning nästa torsdag.

Såg totalt 3 som jag kände under min stads tur och ytterliggare tre på vagnen hem. Hemma igen så slaggade jag igen, denna gång ännu längre. Totalt ca en timme. Styrdes sedan av en osynlig kraft till jordnöttsmörs burken som jag tömde tillsammans med fullkornsknäckebröd, kaffe och mellanmjölk.


Det var min fredag! Hur har din varit?


Dagens låt: Pop Bottles (Lil Wayne feat Birdman)
Väldigt bra låt av min (levande) favoritrappare Lil Wayne att videon sedan innehåller relativt snygga tjejer är självklart bara ett plus i kanten.


Ha en bra fredagskväll/natt och helg!



/Oskar


GTA IV borde förbjudas!

Gokväll!
Är nu hemma, så ikväll/natt så tänkte jag uppdatera lite extra mycket.  Börjar med ett inlägg som jag skrev för några dagar sen men glömde publicera.

Kristdemokraten Anders Bergssten hävdar att GTAIV bara är sex & våld.
http://www.expressen.se/debatt/1.1160433/forbjud-valdsspel-som-gta-iv

Orvar Säfström svarar
http://www.expressen.se/debatt/1.1161938/radslan-for-spelvald-ar-overdriven

Jävla skit som vanligt säger jag! Ska man förbjuda våldsamma spel bör man förbjuda våldsamma filmer och böcker och varför inte porr också då man kan bli en våldtäcksman av att titta på det!

image545

Vad anser ni?

/Oskar


Ashanti (Top 5)

Hej igen!
Nu har jag bara rankat gangsta rappande män så nu tänkte jag att det var dags med en kvinnlig artist.
Ashanti är en utav mina kvinnliga favoritartister.  Så här kommer top 5! Tänker inte ta med den hemska låten Foolish (som hon är mest känd för) som är en remix av Biggie Smalls One More Chance.

5. Only U
 

4.Rain on Me


3. Always on time feat Ja-
Rule



2. What's Luve feat Fat Joe and Ja-Rule



1. Still on it feat Paul Wall, Method Man and Wu-Tang Clan


image544


/Oskar

Nationella i Engelska B

Tja!
Har haft nationella i engelska B nu på morgonen i hör och läsförståelse. Tror det gick ganska bra (förhoppningsvis bättre än det gick på matten). Satsar på MVG så hoppas självklart få det. Igår gjorde jag inget särskild. Gick till Mölndal centrum för att inhandla sömntabletter sen handlade jag en hel del på Ica Maxi.

Min farsa ska flytta till Hisingen så det var tänkt att han skulle titta på en lägenhet men det blev inte av då den sega ägaren inte ringde. Får hoppas att han kan få den. Hyran var billig och gick på 2000-2500 så då har han förmodligen råd med bredband. Har slutat nu och är helt ledig imorgon så jag är ganska så glad nu.

Imorgon ska jag hem till the Drog Valley men tyvärr bara för en dag då jag sedan är tvungen att dra till min mormor och morfar igen som förra helgen. Min kuzze har tyvärr fotbollstunering så han kan nog inte komma. Inget 360 då med andra ord! :( Ska träffa min irakiska kompis Ali på stan imorgon också, blir ching chong mat förmodligen.  

Hade faktiskt 46 läsare igår i inte 10. Så det är väl bara en reducering med 80 procent! Men som sagt när jag får flytta hem igen (om jag någonsin får det) eller flyttar hemifrån då ska jag komma tillbaka!

Dagens Låt: Straight Outta Compton - NWA



Ha en bra torsdag!

/Oskar

IG på Nationella Provet!

Tja!
Är på mycket dåligt humör av många orsaker, en är att hela detta jävla fittinlägget försvann innan jag hann spara så nu måste jag skriva om allt igen. Fick IG på nationella provet i Matte B vilket gör att man känner sig som en fett misslyckad människa. Fick bara 7 poäng vilket är 5 mindre än de 12 som krävdes för ett G. 

Nu måste jag göra en kompletteringsuppgift för att bli godkänd. I värsta fall måste jag gå om hela kursen i trean. Synd att jag var så jävla korkad att jag valde C. Hur fan ska jag klara den när jag inte ens klarar B? Skulle kört på mediekunskap istället för Matte C.

Igår tittade jag och farsan på en serbisk film som jag inte minns namnet på. Den var väldigt bra, oerhört gripande och tragisk. Handlingen var att en pappa var tvungen att mörda en annan man för att finansiera en hjärtoperation till sin sjuka son. Betyg blir en stark 4 av 5.

Kan starkt rekomendera fruktsallad (räcker med en banan och ett äpple) med vaniljyoghurt som jag åt igår kväll. Nyttigt och riktigt gott! Nu sitter jag trött och sur som en gammal gubbe i skolan för att spara ner några dokument som jag inte kan få tag i hemma då min far som sagt saknar bredband.

Såg att Alex Schulman sökte en person som kunde tänka sig att sommarjobba för en symbolisk ersättning. Ska självklart söka jobbet då jag blev dissad av team sportia. Jävla skitaffär ska aldrig köpa nåt mer därifrån! Mitt CV var ju bäst av alla och fick ju t.o.m. hjälp av min engelska lärare med att skriva det. Just det! De vill säkert bara anställa tjejer som kan göra kunderna kåta och på så sätt inhandla något. Så måste det vara!

Sitter nu i skolan trött och sur som en citron och tar ner dokument som jag inte har tillgång till hemma då min far som sagt saknar bredband. Just det har typ 10 läsare per dag nu eftersom jag inte alls kan vara aktiv på samma sätt. En viss skillnad från de 200-250 jag brukade ha, jobbar dock på att be "back on the top" när jag får komma hem igen. 

Dagens låt: Foe Tha Love Of $ - Bone Thugs-N-Harmony Feat. Eazy-E



Vad händer idag då?
Ha det gött!

/Oskar

Världens mest inflytesrika plattor!

Hej igen!
Ett sista inlägg innan hem gång.

Världens genom tiderna mest inflytelserika platta är Velvet Undergrounds "The Velvet Underground & Nico". I alla fall om man får tro Sunday Times samlade musikskribenter.

Enligt dem hamnar plattan före klassiker som Beatles "Sgt Pepper's lonely hearts club band" och David Bowies "The rise and fall of Ziggy Stardust and the spiders from mars". Motiveringen lyder: Nästan ingen köpte den, men alla som gjorde det bildade ett band".

Listan över mest inflytelserika skivorna:
1 The Velvet Underground - The Velvet Underground & Nico
2 Beatles - Sgt Pepper's Lonely Hearts Club
3 David Bowie - The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars
4 Patti Smith - Horses
5 Beach Boys - Pet Sounds
6 Beatles - Revolver
7 The Jimi Hendrix Experience - Are You Experienced?
8 Bob Dylan - Highway 61 Revisited
9 Public Enemy - It Takes a Nation of Millions to Hold Us Back
10 Sex Pistols - Never Mind the Bollocks...
11 Kraftwerk - Trans-Europe Express
12 Michael Jackson - Thriller
13 Nirvana - Nevermind
14 NWA - Straight Outta Compton
15 Aretha Franklin - I Never Loved a Man the Way I Love You
16 Ramones - Ramones
17 Marvin Gaye - What's Going On
18 The Flying Burrito Brothers - The Gilded Palace of Sin
19 Bob Marley and the Wailers - Live
20 Joni Mitchell - Blue

Ser både NWA och Micheal på listan vilket gör att jag betraktar den som trovärdig!

Vad tycker du om den?

image542
image543


/Oskar

Tupac (Top 5)

Godeftermiddag, kväll och natt!
(Eftersom jag inte kommer kunna skriva mer idag)

Har redan gjort med Easy och Snoop med tänkte att jag kunde göra det med andra artister jag gillar. Så vad passar då inte bättre att följa upp med ännu en west caost gangsta rappare.
Enjoy!


5. California Love feat Dr Dre (1995)


4. How long will they mourn me (1995)


3. Changes (1998)


2. Hit em Up (1996)


1. Deer Mama (1996)



image541

Ses imorgon!

/Oskar


Tisdag: 08.05.13

Godförmiddag!
Sitter på NK B och skriver, vi har gått igenom genteknik vilket verkar ganska intressant faktiskt.
Ska egentligen träffa Ali klockan 17.00 men är alldeles för trött för det så jag tänkte ställa in för en gång skull. Ska hem och slagga istället!

Igår såg jag och farsa en spansk skräckfilm som heter Rec den var väldigt bra faktiskt! Ganska läskig också den får utan tvekan 4 av 5. Sen tittade jag på High Caparall med Filip och Fredrik på kanal 5. Denna nya säsong började med att de besökte MTV-komikern Andy Dick som även varit med i Zoolander med Ben Stiller.

Såg lite på Andy Dick show när det gick på MTV vid millennium skiftet, då var jag 10-11 och det var väl inte direkt humor i min smak men igår tyckte jag att han var riktigt rolig. Roligast var nog när han snackade med två påtända haschare, gullade med Fredrik, kissade på deras bil och blev "utkickad" från i stort sett varenda bar i LA.   

Till middag blev det kycklingfilé med gräddsås, grönsaker och ris. Känner ingen som är lika bra på kött som min farsa så det var väldigt gott som vanligt. Sedan blev jag hungrig igen så jag käkade mackor och en påse Popcorn med en stor slev jordnöttsmör till efterrätt. Borde nog passa mig innan jag ser ut som Janne Josefson! Nä idag får det bli sallad och inget onyttigt fett eller snabba kolhydrater.

Dagens låt: Notourios Thugs från 1997 en av mina favoritlåtar med: Bigge "Notorious BIG" Smalls.
Finns tyvärr (konstigt nog) ingen muskivideo till denna låt så ni får hålla till godo med denna:


Live: http://youtube.com/watch?v=p-8MKnPGW8w
(Finns inget URL så kan inte klistra in videon tyvärr)

Ha en bra dag! Ska du göra något särskild?

P.S Kan tyvärr inte blogga mer än i skolan då min farsa tyvärr saknar bredband.

/Oskar





Snoop (Doggy) Dogg! Top 5 låtar och filmer.

Tänkte skriva lite om denna snopp hund som var bra för ca 15 år sedan. Då han rappade (och rapade i gin and Juice) på Dres mästerverk The Chronic och hans eget album Doggystyle från 1993.

Nu tänkte jag dela med mig dels av några videos med hunden dels en ranking över min fem favorit låtar med
Snoop.

Interjuv med Snoop Dogg
.

Snoop Dogg Says: ''F*ck Bill O'Reilly!''



Bill replies to Snoop



Nu till listan med de bästa Snoop låtarna!

 5. Deep Cover feat Dr Dree (?)



4. Doggystyle (1993)


3. Dr. Dre, Snoop Dogg - Nuthin' But A G Thang (1992)


2. Drop It's Like It Hot feat Pharrel (2004)


1. Dre Day feat Dr Dre (1992)



image540

/Oskar

(Måndag den 12/05-2008)

God morgon/förmiddag!
Sitter nu på Historia B lektionen och skriver om Hiroshima och Nagsaki bomberna som USA fällde i Japan 1945.
Gick rätt så bra på det muntliga provet i engelska B idag. Engelska skulle jag nog säga är mitt starkaste ämne efter psykologi. Det verkar som alla timmar framför Tv-spelet kontra alla amerikansk rapp har gett resultat!

Sorry för den sega uppdateringen igår. Var jävligt seg och slaggade tidigt för att vara mig (01.30) knapprade ett par sömnpiler (ej narkotikaklassade) för att kunna sova. Vaknade sedan 04.00 skitpigg, tvingade mig dock att ligga kvar även om det kliade i fingrarna att sätta på datorn. 

Idag ska jag dra till min farsa som snart eventuellt ska flytta till Hisingen. Nu bor han dock i Mölndal. Så där ska jag stanna i några dagar. Det dåliga är att han inte har bredband och eftersom hela min skola bygger på Internet så är detta ett problem såklart! Får väl stanna i skolan till klockan fem varje daga antar jag. :(

Vad ska du göra idag?

Dagens Låt: Sorry Blame it on me (Akon) (2007)
En av Akons absolut bästa låtar handlar om en minderårig flicka som han hade sex med, han säger i låten att han inte visste om detta och skyller på klubben som släppte in henne. (Är det bara ett samanträffade att alla Rnb/hiphop stjänor ligger med minderåriga?)

Jag är en Tjockis! (Psykiskt sätt) Får jag flytta hem till dig?

Tjena!
Jag är bakis men inte av alkohol som man skulle kunna tro, nej utav skräpmat! Det spårade ut totalt igår kan man säga.

Totalt åt jag (utan att överdriva):
- En stor Kycklingsallad med Currysås
- 300 gram Naturgodis
- 1,5 Liter Pepsi
- 1 Paket (170 gram) Kexchoklad snacks
- 1 Påse Dumlekolor (100gram)
- En halv chipspåse

I morse mådde jag självklart illa men jag kände det som min plikt att äta upp halv jordnöttsmörsburken som jag köpte dagen innan med 10 mackor! Frågan är varför jag inte är fet?


Är fortfarande kvar hos mina morföräldrar i Uddevalla ska nog åka hem vi 4-5 tiden.  Igår var det riktigt kul med Co-Op på Halo 3 och lek på GTA IV. Är fortfarande kvar hos mina morföräldrar men måste tyvärr åka hem vi 4-5 tiden eftersom det  är skola imorgon.

Just det! Har typ blivit utkickad så kanske dags att söka lägenhet. Någon från GBG som jag kan bo hos? (De enda två kraven är att du måste ha: Bredband och en fet HD TV)

Just det har just upptäckt att pensionären Snoop Doggs första album Doogystyle från 93 faktiskt nästan kommer upp till Dr Dres: The Chronic klass!

Dagens låt: Snoop Dogg: Murder Was The Case



Ha en bra dag!

/Oskar

Sten Taxi!

Gokväll igen!
Måste dela med mig av sveriges skönaste person: Sten Taxi!
Sten "Taxi" Jonsson & Bert Karlsson


Filip Hammar sjunger på Sten "Taxi" Jonsons födelsedagsfest


100 Höjdare - Sten Taxi Beställer Mat

Hoppas ni tycker de är lika roliga som jag tycker!

/Oskar

Spyfärdig hos mina morföräldrar!

Gokväll
Sitter proppmät framför datorn med min kusin Jakob. Vi har nämligen ätit en brakmiddag bestående av ett kilo kycklingsallad dränkt i en liter currysås. Till efterätt blev det ungefär ett halvt kilo naturgodis. Så nu är man spyfärdig milt uttryckt!

Tidigare idag har vi installerat Xbox 360:n och lirade lite GTA IV och Pacman. Sen blir det körslaget eftersom gammel folket får bestämma! :( Vi tänkte dock se Talented Mr Ripley och senare en utav världens bästa tv-serier Six Feet Under. Just det! Värt att nämnas att vi gick i 2 mil för att handla också. (Earn some fucking Respect!).

Vi har ni små guzzar gjord en sån här varm dag då?

Dagens låt: En skön remix med Easy muddaphukking E, Tupac och The Game.



Ha en bra lördag och som jag brukar säga inget krök bara fett med pök!

/Oskar

Världens Skönaste Program!

Tjena mittbena!
Har nyss konsumerat en påse popcorn och kollat klart på den sista delen av Hundra Höjdare USA. Måste säga att detta är ett av de absolut bästa och roligaste programen jag sett. Sten Taxi är för jävla skön alltså. Höll på att dö av skratt varje gång han snackade svenska inför amerikaner som inte förstod ett skvatt av vad han sa! Nä detta är underhållning på mycket hög nivå och Filip och Fredrik är två utav sveriges bästa programledare (med en viss konkurens av Janne Josefson på SVT).


Nu ska jag slagga eftersom jag ska upp "tidigt" (klockan 11.00) och åka till min mormor och morfar som bor i Uddevalla. Min 14-årige kusin som just har köpt ett Xbox 360 ska också med. Ser jag verkligen fram emot att spela GTA IV och äga sönder honom i Halo 3 ! (Kanske inte så mycket att skryta över dock då han förmodligen aldrig har spelat det).

Men nu orkar jag inte skriva mer så sov så gott så hörs vi senare idag!






/Oskar

Den 09/05 2008!

Gokväll!
Dagen började med lite spanish där jag ville diskutera Chiles klimat, men det ville tyvärr inte läraren :(
Sedan gick jag och en tjejkompis till stan, jag bjud henne på en yoghurt glass och sen gick vi till Team Sportia för att jag skulle kolla hur det blir med sommarjobbet som jag har sökt där. The Boos var dock inte där tyvärr!


Gick förbi min gamla Mcdonald's restaurang (vilket jag gör varje gång jag är på stan) för att se om den enda tjejen
 jag någonsin varit kär i jobbade. Men nej då inte den här gången heller :....( (jag är mobbad du behöver inte säga nåt!) Sen åkte jag hem och slaggade lite i ca 30 min, för att sedan gå upp och läsa GP på balkongen med bar överkropp. Hade tyvärr inte tillräckligt med magmuskler, synd nu när beach 2008 närmar sig med stormsteg!


Efter det begav jag mig ut på en liten promenad i det natursköna Bergsjön. Norra Bergsjön (Galliles Gata) kan man ju säga vad man vill om men södra (Komettorget)
är faktiskt riktigt fint. Kanske ska flytta dit sen, för på grund av förortens rykte så lär ju hyrorna vara mycket låga.


Mina polare som bor på Galliles Gata betalar t.ex. 2500 kr i månaden! (Tror vi betalar det dubbla för den vi har nu) Efter min lilla promenad tog jag vagnen hem till K-dala. Så nu har jag käkade två kardemumma bullar med mjölk och en liter kaffe till efterätt som jag fortfarnde pimplar på.

Själv vad har ni gjort idag då?



Dagens låt måste bli denna eftersom jag helt fått den på hjärnan!
Sexy Can I av RayJ



/Oskar

Debatt om Engla, Rödeby Farsan och Misshandels snutar!

Såg för två timmar sedan debatt på svt som förövrigt är det bäst programmet på Tv just nu.
Det handlade dels om Israel-Palestina komflikten som jag anser är alldeles för uttjatat för att ta upp.

Däremot är jag interesserad av vad ni tycker om att SVT sänder Englas begravning?
Jag anser att SVT gör fel här eftersom det inte lämpar sig att visa begravningar alls, spelar ingen roll att detta är något som berör många. Visa inte begravningar i TV!

Vad det rätt att pappan som åtalades för att skjutit ihjäl en 17-åring friades helt?
Detta anser jag eftersom är man inne i en psykos så kan man inte stå för sina handlingar.
Däremot så kan man självklart disskutera om inte psykvård skulle vara att föredra eller iallafall en mer utförlig undersökning för att fastställa hurvida om mannen är psykisk sjuk eller frisk.

Denna Video gjorde mig ordentligt upprörd!
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2425669.ab

Vad tycker ni? Jag anser att det är helt sjukt att poliser kan göra såhär utan att få några konsekvenser.
Förmodligen bara i USA (av alla i-länder) som detta kan förekomma.

Gonatt och sov så gott mer er!

/Oskar

Blondinbellas farsa inte så blåst! (Som du och jag tror)

Tja och Gokväll!
http://nojesguiden.se/artikel/blondinbellas-pappa-–-brudens-far-talar-ut

Vad tycker ni om intervjun?
Jag ändrade iallafall uppfattning!

Vad tycker du själv bäst om med hennes blogg?
"Jag läser inte bloggen nuförtiden, det finns ingenting där som intresserar min målgrupp. Det jag tycker sämst om är att hon inte kritiserar och ifrågasätter sitt eget parti. Härom dagen berättade jag om Fredrik Reinfeldts åsikter 1990 om skattefinansierad välfärd, när han var MUF-ordförande. Ingen respons dock. Jag tycker även att hon borde kunna lyfta fram andra partiers idéer, det finns något bra hos alla partier."

Håller med totalt!

image539



Ha det bra!

/Oskar

Sex,food and the City!

Goeftermiddag nära och kära!
Igår på kvällen/natten så hade jag en lite mysstund med först det roliga programmet "Sverige Pussas och Kramas" sedan zappade jag runt lite och fastnade vid min gamla favoritserie: Sex and the city som trean sänder nu för att skapa hype krig filmen som har premiär den 21 Juni (som jag självklart ska se!).

Till det åt jag en egen komponeras maträtt bestående av majs, kidneybönor, kyckling, fet youghurt och en jälva massa av kryddbalndningen Curry (curry är ej en krydda om du nu trodde det!!!). Till efterätt blev det den godaste "rena" mörka chokladen från Willys. Senare åt jag även en påse popcorn med två alkocider (för att kunna sova inför "The Big Day") och ett 250 ml glasspaket. Hade två sömntabletter som jag skulle ta också men de råkade hamna i popcorn skålen vilket slutade med att jag tuggade sönder dem.

Fy fan vad vidrigt! Allt smakade beskt efter det, det var förresten därför jag kände mig tvungen att försöka döda smaken med lite glass. Efter skolan åkte jag som sagt till stan och fick efter mycket om och men min MP3 utbytt.
Killen ville först byta hörlurar (vilket vore mest logiskt) men icke då! Order ovanfrån att istället byta till en helt ny spelare, för andra gången! Det kan väl inte vara en slump att jag har fått fuckade hörlurar två gånger?

Orkar fan inte dra till Backaplan en tredje gång för att skiten inte funkar!
Nåväl här kommer lite bilder från nattens bravader!
image529
Min lilla egenkomponerade rätt som jag gjorde igår kväll!

image530
Först "Sverige Pussas och Kramas"

image531
The Absolute Hunk!

image533
Samantha the ultimate hoe!

image535
Inte bara jag som upptäckt hur skönt det är med en joint ibland, tydligen!

image536
BUSTED!

image537
Kan man se löjligare ut en honom?

image538
Jo jag hatar dig! Tänk vad kul det vore med Sex and the city i fängelset!

Ha en bra kväll!

/Oskar



Det gick bra på matten!

Gomorgon alla söta läsare!
(och ni andra också såklart!)

Det gick riktigt bra på matteprovet faktiskt! Tror det kan bli ett VG med lite tur!  Nu känns det riktigt skönt att inte ha någon läxa för en gång skull! Så senare ska jag bara mysa med min snygga flickvän som heter Xbox 360!

Men först ska jag bege mig in till stan för att byta min MP3 som är trasig (för andra gången, skit!) och lämna tillbaka lite böcker som jag har lånat på bibloteket. Just det ska hämta senaste nummer av senaste Gamereactor!
Vad ska ni hitta på idag då!

Dagens Låt: Sniper (Remix) Av det Big Easy-E!


Ha en bra torsdag!

/Oskar

Hatar alla anonyma fittor!

Jo jag blir förbannad på alla fega fittor som måste kommentera. Det är som är mest störande är att de är så jävla rädda! Här har vi ett exempel på en sådan liten fitta: Gn som skriver: att jag är den fulaste av horungar i det förra inlägget.

Till dig vill jag bara säga att bara för att din mamma är en hora som säljer sig för 50 öre och din pappa pedofil som knullar dig stenhårt i röven varje dag så behöver du inte ta ut dina aggresioner på mig! Har din IP (213.64.216.235) nu din tönt så du och hela din fula horfamilj ska passa er jävligt noga!

Så du GN vad det nu står får! Spelar ingen roll vad du heter för det enda du är bra på är att suga din farsa kuk! Och det vet du nog innerst inne själv, så egentligen är det ju synd om dig.

Jag rekommendera BRIS: Nummer: 0200-230-230 du behöver inte oroa dig du kan vara anonym där också! Sen tycker jag att du ska anmäla din farsa, kan ju inte vara så jävla gött att få en gammal penis inkörd i munnen 24/7!

Sov så gott med dig och er andra!



/Oskar

Dagens Outfitta! (08.05.07)

image528
Jag vet ser lite gay ut men det bjuder jag på!



/Oskar

Senaste inlägg listan igen?

Nu ska vi se om jag inte kan hamna på senaste inläggslistan igen!

Uppdateras senasteinlägglistan var 8, 9,10 eller 11 minut?

Det ska jag ta reda på nu! Det som ligger överst nu postades klockan 18.15 nu ska vi se om min tes stämmer!
Klockan är nu 18.23 alltså 8 min efter!

Mys i solen med Super Play! (Men inget knark idag heller :...(

Tja!
Har bara latat mig på balkongen hela förmiddagen (istället för att göra matte din lata jävel!).
Min terometer har visat 25,8 idag! Ett plus var också att senaste Super Play kom. GTA IV fick som väntat en 10 där också, som på alla andra ställen (utom i GP då en efterbliven tönt fick recensera).


Efter att ha chillat på balkongen i en timme så var det dags att bege sig ut i Liberty City och mörda lite folk! Fast innan det så lirade jag lite Pacman och klarade en skitsvår banan samt "varvade" (klarade på spelspråk) Boom Boom Rocket på easy (ska självklart köra på normal och hard sen)


Såg att det fanns kardemumma bullar som morsan hade handlat! Hoppas att jag får några om jag är riktigt snäll. Dock hade hon inte handlat något jordnöttsmör :...( Kanske får ta lagen i egna händer och fixa lite eget på gatan!
Priset är ju bara 0,20 kr grammet menar jag. Billigt knark om man jämför med Kokain som går på 800-1000 kr/ g.

image524
Så fint var det idag!

image525
En ny Superplay och Kardemumma bullar! Vad kan då gå fel?
image526
Nu har jag önskat er en bra dag tillräckligt idag tycker jag!




/Oskar

Hur kan man tycka att Vida Guerra är ful?

Godeftermiddag!

Såg att någon att kommenterat med att Vida Guerra är ful. Nu är frågan är det fel på mig eller på den som skrev det!
image522

image523

Vad säger ni om saken?

En film med Vida "in action"


Ha en forsatt bra dag (om den varit det hittils dvs.)







/Oskar

Är "ledig" idag men inte riktigt! :....(

Tjabba Labba!
Jo är ledig från skolan idag! Då borde jag ju vara go och glad som en kexchoklad, men Ikke då!
Jag har nämligen nationellt prov i mitt sämsta ämne Matte B imorgon! Ska plugga och hoppas att jag inte får IG. Har inte ätit något idag så jag antar att jag ska få fingret ur röven och gå och steka bacon och ägg! (Once you go fat you never go back!). Morsan vägrar dock att köpa jordnöttsmör eftersom jag kränger en burk på tre dar! :...(

Denna video är så jävla rolig! (Från Idol 2007) Säkert fejk men endå!


Dagens låt: 2Pac - How Long Will They Mourn Me

Ha en bra onsdag!


/Oskar

Sanna bråding är en jävla Sucker Clocker! Roligt knark citat!

Nu blir det knark knark knark!
Så Bråding är en jävla junkie?
http://www.flashback.se/artikel/286/sanna-brading-anhallen-for-narkotikabrott/
Det trodde man inte! Eller det kanske man gjorde. Undra om hon var hög under inspelningen av idol?

Otroligt intressant om Schizofreni
http://www.viska.se/ftopict-10842.html

Fan vad jag älskar en viss drogsida!

Ett Citat därifrån!

"En av mina grannar är en soft snubbe jag springer på ibland i tvättstugan, jävligt trevlig och rätt lik mig. Nu känner jag att det luktar spliff från hans lya, de sitter säkert ett soft gäng där inne och gottar sig. Det vore kul att veta om man kan få vara med, i stället för att sitta här ensam o puffa. Jag har typ 2 rökande polare och de är inte tillgängliga just nu.

Hur hade ni gått till väga? Inte kan man bara gå dit o ringa på? Eller?"

image521
Skaparen av LSD är död! R.I.P Albert Hofmann :...(
http://www.flashback.se/artikel/287/albert-hofmann-dod-102-ar-gammal/

/Oskar

Matporr! (Bilder)

Gonatt!
Var jävligt god mat faktiskt! (Jag är kung ja vet!) Programmet var också bra! Mätt och belåten tog jag en liten kvällspromenad. Får tyvärr inte spela GTA IV eftersom morsan har occuperad vardagsrummet! :..( Ska väl se gamla inspelad Hundra Höjdare Avsnitt istället vilket inte är fy skam direkt! Borde egentligen göra matte då jag har nationella i övermorgon men är tyvärr alldeles för lat för det!

image519
En Frukost jag åt för några dagar sedan vilket motsvara ungefär det jag åt till middag idag.
(Har här inte stekt svamp och lök till iofs.)
image520
En middag jag också åt för några dagar sedan: Sojakorv, Grillade Veggofileér, lök och grön paprika!

Jag ska naturligtvis inte lägga mig då jag är ledig imorgon men till er som ska upp och knega!
Säger jag: Gonatt och sov så gott!






/Oskar

Angående Tävlingen

Asså vet faktiskt inte vad jag ska lotta ut till er söta moddebloggare. Har bara en signerat Tore Kullgren bild men den vill väl ingen vinna... eller?!!!
Såg att man fick med nån modetidning om man köpte en yoghurt glass på Seven Eleven.
Den kan jag ju ta och lotta ut! Men då får ni vänta lite.

Nu ska jag äta lite Middag/ kvällsmat i form av Bacon, Champinjoner, lök, ägg och grillade veggo filéer!
Sen ska jag kolla på sista delen av klass 9A. Alltid lika kul att se vad de säger för dumt!
Ha det bra så kanske jag skriver lite om knark sen i natt om ni har tur!











/Oskar


Tävling?

Om jag ska ha en tävling vad ska man då kunna vinna tycker ni?

Varför inga kommentarer?

Jo ni kommenterar ju inte längre! Förut kunde jag ha ca 20 per inlägg! Nu 0. Varför?
Har visserligen haft lite färre läsare de senaste veckorna men det är fortfarande minst ett hundratal per dag.
Så kommentera mer!












/Oskar.

Fakta om mig!

Tjenis penis!
Jag har hungrig på svin och sitter och väntar på min plugghäst kompis.
så nu tänkte jag underhålla mig och er med att besvara lite frågor!

Namn: Oskar
Ålder: 18
Bor: Göteborg
Skola: Andra året på kunskapsgymnasiet i Gårda
Favoritämne: Psykologi
Drömyrke: Psykolog
Gillar: Jordnötssmör, TV-spel, blogga, TV, musik och Film
Ogillar: Personer som inte fattar ironi, tykna, fega och svennar som snackar blatte språk för att de tror att de är tuffa!, läxor, tvång,
Favoritland: Sverige och Japan
Favoritmat: Falafel
Favoritläsk: Pepsi
Favoritsnacks: Lantchips och Nötter.
Favoritpålägg: Jordnöttsmör (äter bara det på mackan)
Favoritfilm: Gökboet
Favoritartist: Easy-E
Favoritalbum: Straight Outto Compton (NWA,1988)
Favoritlåt: Real Muthhaphukking "G" (Easy-E, 1993)
Favorit Tv-spel: GTA IV
Favoritkonsoll: Xbox 360
Favoritspelföretag: Nintendo
Idol: Gordon Ramsay
Person jag vill vara: Super Mario
Person jag ser upp till: Janne Josefson
Drömresemål: New York i USA eller Tokyo Japan.
Politisk ideologi: Socialdemokrat och miljöpartist
Drog jag skulle vilja testa: LSD eller Metylamfetamin "Crystal Meth" som jänkarna säger.
Snyggaste Tjej: Vida Guerra
Snyggatse Kille: Christino Ronaldo
Dummaste sak jag har gjort: Snattat ett dyrt Tv-spel på åhléns 2005
Bästa sak jag gjort: Tagit Zoloft och slutat knarka
Längtar till: Sommarlov och fotbolls EM!

Varför skriver du så mycket om knark din lila pundare?!!!
Är absolut ingen pundare. Skriver om knark eftersom jag tycker det är ett väldigt intressant ämne. Är som bekant intesserad av psykologi vilket knatk ingår i. Så kalla mig inte pundare, är absolut ingen nowadays!




/Oskar

Ny Frågestund!


Ja för att fira att min blogg idag fyller 2 månader så tänkte ja ha en liten frågestund!
Fråga vad ni vill, kom ihåg att det inte finns några dumma frågor bara dumma människor som ställer dem!

Soo bring it on my biaaatches!!!










/Oskar



Vad är det pinsammaste som drabbat dig?

Tja igen!

Jag undrar lite stillsamt vad som är det mest pinsamma som drabbat dig?
Har redan skrivit om vad som är den mest pinsamma upplevelsen i mitt liv (hittils)

http://thegameboy415.blogg.se/2008/march/konvicted-part-ii-jag-ar-en-tjuv.html

Nu är det din tur att berätta!









/Oskar


Dagens Rysska lektion!

Goddagens! 
Var uppe och krängde två chips paket, en liter alkocider och en påse Popcorn framför TV:n för att jag var så duktig och pluggade i 3 timmar inför NK B provet som jag hade idag! Gick skapligt (G/VG skulle jag tippa att jag får). Dagens höjdpunkt har varit att en snäll ryss i min klass har hjälp mig att lära mig världens tuffaste språk! Självklart ska jag helt kostnadsfritt dela med mig till er!

Privet = Hej
Paka = Hej då
Oslishimsa= Vi hörs
Mena Zavot...= Jag Heter
Tvoja Mat= Din mamma
Ja lubly teba= Jag älskar dig
Kak dela? = Hur mår du?
Ja galodnij= Jag är hungrig
Gde ti jivosh?= Var bor du?
Horosho= Bra
Ploha= Dåligt
Daj mne Borsh= Ge mig borsh! (Rysslands nationalrätt, en vidrig rödbetssoppa)
Daj mne Vodka= Ge mig vodka!
Ja bodo smotret televizor = Jag skall titta på TV

Kommer mer sen. Ska lära mig Rysska och ni med!
image518


Dagens Låt:  Been Around The World (Puff Daddy feat Biggie Smalls and Mase)


Ha det bra!
Ska uppdatera mer idag eftersom det är en särskild dag!
Jo idag är det exakt två månader sen jag började blogga!
Kanske ska fira detta med en tävling och lite frågor osv.

/Oskar

Världens bästa filmer!

Tjena och Godeftermiddag !

Jag fuskar lite och snor detta från mig själv. Eftersom detta var det tredje inlägget jag skrev i mars då jag hade runt 10 unika per dag så tror inte så många av er har läst detta!


Dagens ungdommar har så jävla dålig filmsmak. Brukar underhålla mig med att läsa Punkt.se och se när de frågar vad den bästa filmen är. Vanliga svar: "Den där Arn var ju bra", "Pirates of Caribean tycker jag e häftig!". Liksom hallå eller seriöst! Folk har ju ingen som helst koll. Så här ska en riktigt lista se ut:

A Clockwork Orange (USA/ Storbritanien 1971)
The Godfather/ Gudfadern (USA 1971)
The Godfather II/ Gudfadern II (USA 1974)
One Flew Over the Cucco's nest/ Gökboet (USA1974)
Apocalyspe Now (USA 1975)
Taxi Driver (USA 1976)
Scarface (1986)
Full Metal Jacket (USA/ Storbritannien 1987)
Goodfellas/Maffiabröder (USA 1990)
The Platton/Plutoonen (USA 1991)
Terminator 2 (USA 1991)
Pulp Fiction (USA 1994)
Fargo (USA 1996)
Tic Tac (Sverige 1997)
Casino (USA 1997)
Ringu/ The Ring (Japan 1998)
Donnie Darko (USA 2001)
Spirited Away (Japan 2001)
Bowling For Columbine (USA 2002)
Super Size Me (USA 2004)
Lost in Translation (USA/Japan 2004)
Last King of Scotland (USA 2006)
The Departed (USA 2006)
Blood Diamond (USA 2006)
Borat (USA 2006)
There Will Be Blood (USA 2007)
No Country For Old Men (USA 2007)

Vilka är dina favoritfilmer?

/Oskar

Visar Tilde Fittan i TV?


Godmorgon mina älskningar!

Sitter och dricker Pepsi och surfar lite då jag "försov" mig. Ska dock bege mig till den sista lektionen som börjar 14.30. Gjorde klart filosofi arbetet som blev ganska bra faktiskt. Skrev 6 sidor med en framsida och innehållsförteckning.Hoppas det räcker för MVG! Fast det är ju kvaliteten och inte kvantitet som räknas!
Efter skolan ska jag plugga (som omväxling) inför ett prov som jag har i NK B imorgon! Kuligt värre!

Själv då. Vad ska du hitta på en sån här fin dag?


Har legat sömnlös över denna video! Är den riktigt eller fejk?
Tilde De Paula Visar Fittan!



Dagens låt: No Money No Problemes (Sean "Diddy" Combs feat Biggie Smalls)
Så jäkla bra remix av en gammal låt!


Ha en bra måndag!






/Oskar

Chili Con Quorn y Oreo,chips y popcorn!

Back to the computer!
Ätit en riktigt god middag (earn some more fucking respect!)
Till efterrätt var det vitchoklad med jordnötter och sen ska jag ätar, Oreo Kako Chips och Popcorn (slå det Elin!).
Allt för att fira av den sista dagen på "lovet"


Ska titta på det där saningsprogrammet på femman som jag spelade in! Har en filosofi läxa som jag tänkte göra klart också. Den ska skickas till läraren idag kl 00.00 men tror inte det göt nåt om den kommer in 05.00 imorgon istället! Har satt i spel att lämna in tidigast på dan av alla så att mitt arbete ligger längst upp när läraren checkar sin mail vid 08.00 imorgon. Fem borde väl räcka, eller vad tror ni?


Såg Scarface för tredje gången igår. Riktigt bra film för jag säga! Speciellt slutet är otroligt starkt och sorgligt!

Dagens (eller nattens rättare sagt) låt!
Make it Rain (Fat Joe feat Lil Wayne)



Bild på dagens dinner! Chili con Quorn(färs)!

image516
Gott eller gott?

Har inte skrivit så mycket om knark på det senaste som kanske märkt!
Detta skäms jag självklart och med all rätt för otroligt mycket för. Därför har ni mitt ord på att det kommer mer om detta oerhört intressanta ämne i framtiden. Främst äldre läsare har hört av sig och klagat!

They want to read about the stash and hasch not the motherfucking cash!

Have a nice evening!

/Oskar

Jag har badat i havet idag! (Earn som MF Respect!)

Tja å gokväll!


Har som ni sett inte uppdaterat bloggen idag. Detta beror på att jag inte har hunnit då vi har varit vid havet i Frölunda och badat! Morsan fegade så klart ur men jag och brorsan badade!Var uppskattningsvis 10-12 grader i vattnet så det var inte så farligt!Badade i oktober förra året och det var mycket kallaste både på land och i vattnet då!
Ska snart äta "Chili Con Quorn". En maträtt som jag kommit på helt själv!

Recept
- Quornfärs
- En Heinz baked beans i tomatsås bruk
- Chilipulver
- Lök
- Röd Paprika


Så lätt är det! Gott blir det också, lätt värt att testa om du inte prompt måste förstöra jorden genom att äta kött!

 

Just det! Var en anonym "relativt känd bloggare" som kommenterade mitt förra inlägg:
Hej! Det är en relativt känd bloggare här, jag säger inte vem jag är, men jag vill ge dig ett tips.
"Ta bort annonserna, det ser förjävligt ut.
Och fixa en design till bloggen.
Då kan det bli något bra av det här! :)"

 

Vill bara säga att det är svårt att tro på detta eftersom det händer att anonym kommenterar och utgår för att vara någon annan. Om ni minns så lurade de mig att kenza skulle stämma mig! Men maila mig: [email protected] så vet jag att du inte snacka BS!
(Kommer självklart inte att röja din identitet).


Ha en himla go och gla chokla kväll!

/Oskar

Rappdissar!

Godeftermiddag!
De flesta amerikanska rappare är ju som bekant väldig lättkränkta och måste dissa varandra hela tiden!
Detta är självklart otroligt omoget och barnsligt men ganska kul!
Nu tänkte jag publicera några av mina favoriter!


No Vaseline av Ice Cube (NWA Diss)
Här dissar den fd medlemen av Easy-Es rappgrupp NWA.





Real Niggaz av NWA (Ice Cube diss)
Här för Ice Cube svar på tal av sina förra kollegor Dr Dre, Easy-E, MC Ren mfl.


Crackhouse av Fat Joe och Lil Wayne (50 Cent och Kanye West)
Tror bara att tjockis joe är avundsjuk på dem för att han själv inte säljer några skivor!
Går dock inte att förneka att låten är bra!


 Hit em Up! av Tupac (Biggie Smalls, Puff Daddy, Bad Boys Records diss mfl.)
Tupac dissar är sina fd polare Biggie "Notorious B.I.G" Smalls, vet inte anledningen faktiskt.
Nån som kan storyn?


Dre Day av Dr Dre och Snoop Dogg (Easy-E diss)
Här dissar de Easy-E vilket jag tycker är mycket fult då Easy upptäckte Dre och gav honom en chans inom musiken. Är det detta som är taken?
Låten är dock bra trots texten.
http://www.youtube.com/watch?v=T1ClvX1uRMY

Muthaphukking "G"s av Easy-E (Dr Dre och Snoop Dogg diss)
Vet att jag tjatat som fan om denna låt! Men jag måste, lyssna bara på texten!
Easy säger bl.a. att Snoop Dogg är en anorextisk 30 kgs rappare som kissar i sängen och att Dr bär läppstift och röker hasch på piknickar.
 

Vilken av dessa tycker du är bäst?

Min lista ser ut såhär:
1. Muthaphukking "G"s
2.
Hit em Up!
3. Dre Day
4. Crackhouse
5. No Vaseline
6. Real Niggaz

Smell ya later alligator!

/Oskar


Roligaste Tubeklippen!

Godmorgon!
Har roat mig med att ranka mina favoritklipp på youtube!


5.Radiostyrd 2 (Ursäkta röran) Kommentaren "får jag slicka på ditt skägg" är så jävla klockren!


4. Är inte Sean Banan påverkad utav något så är han bara läskigt.


3. Ta fem män på ballarna (Ursäkta Röran) Den sista killen är "verkligen" psykiskt frisk.


    2.Karlsson på Taket (Crack Remix) "Öhh Gunnar e du bäng eller" (Fan va kul!)
 

1.Retard Cook. Vet att man inte ska skratta åt efterblivna men det går liksom inte att låta bli. Jag är en mycket ond människa men döm mig inte. Se den själva.





Vad är dina fem favorit klipp?
Ha en bra lördag och sup inte för mycket!

/Oskar

Roliga Half-Life Bilder! (Kärlek på Jobbet = D!

Tja!

Efter 1 Liter kaffe så är jag på bra humör igen (sägs ju som sagt att kaffe ska minska självmordsrisken med ca 66 %) Nu till nåt annat, kanske bara en spelnörd som jag som tycker att detta är kul!
Men värt ett försök.
image512
Hjälp mig snälla du snälla kofot!!!

image513
Bäst att fixa frisan lite när jag är på TV!

image514
Att vara eller inte vara död det är frågan!

image515
En liten avsugning på jobbet är väl inte helt fel, eller?!!!

Ha en skön fredags och lördags natt!

/Oskar

Dåligt humör

Blev Ironman istället för Street Kings. Filmen var rå seg och jag somnade nästan under den. Nu är jag trött och sur. Har inte ätit idag då jag inte har lust att laga mat. Måste göra en fittläxa annars hade jag nog lagt mig nu.
Så nu har jag ingen lust att skriva mer.






School of Fuck! (Studio Tore 1-7)

Jag tycker dessa är sjukt roliga!

Studio Tore




Studio Tore 2



Studio Tore 3


Studio Tore 4



Studio Tore 5




Studio Tore 6



Studio Tore 7



Vad tycker ni är det roligt, hiss eller en fet diss?

/Oskar

Street Kings!

Tjena, denna vackra fredags eftermiddag!

Idag ska jag och min polare Ali se filmen "Street Kings" med Keanu Reves (stavning?) och han Forest med de konstiga ögonen (som spelar Idi Amin i mästerverket The Last King of Scotland). sen såg jag att han tönten som spelar Sucre i den fruktansvärt usla hjärndöda serien Prison Break är med. Hoppas att han verkligen gör en bättre insats i denna film än han gjorde i serien!

Morsan och Brosan har åkt till havet och känner jag mig bror rätt så kommer han och bada.
(Han badade i Februari, respekt!) Dagen har jag spenderat som alla andra de på senare tid med att sitta fastklistrad framför TV:n med en litet spel kallad GTA IV.

Vad ska du göra idag då?

Just det har fått en ny favoritrappare! Lil wayne!
Den grymmaste nu levande faktiskt!
Grym låt (Fireman):





Grym låt 2! (Pop Bottles)



Grym låt 3: (Make it rain feat Fat Joe)





Ha de himla gött!

/Oskar

Konstiga matvanor Del 2!

Gonatt på er!
Här kommer ännu recept från en skön snubbe som kallar sig batte_ri frånloading.se!
Taget från Loading.se

"Eftersom Super Mario Bros. Super Show! är världens bästa tecknade serie är det ju inte svårt att förstå att världens bästa pizzarecept härstammar därifrån. Tyvärr så säger dom ju inte hela receptet i serien, men jag lyckades få tag på receptet i en av mina många brevdialoger med prinsessan. Så här skrev hon":

image477
Här kommer det iaf, "Mario-pizza receptet":

Mario-pizza

Ingredienser:
image478

-Chips

-25g jäst
-2 ½ dl ljummet vatten, 37 grader
-2 msk olja
-½ tsk salt
-6 dl vetemjöl

-Färdigköpt pizzatomatsås (orka...)
-300 gram riven ost
-4 st Champinjoner
-Röd karamellfärg
-5 st Svarta kuber, från plockgodis
-Ruccolasallad aka "strimlad piranhaplanta"
-2 skivor Cheddarost
-Lite jordnötter
-Sprutgrädde
-Kanel

Serveras med saft!


Innan du gör något så paja aptiten genom att äta massor med chips. Detta är mycket viktigt!
image479
Fortsätt sedan med att smula sönder jästen och blanda det ihop med det ljumna vattnet tills jästen löst sig i en bunke (eller kastrull om du är fattig)
image481


Tillsätt olja, salt och 4 dl av mjölet. Arbeta ihop så det blir lika kladdigt som en puss från Wendy O. Koopa
image482

Tillsätt resten av mjölet och arbeta ihop spektaklet tills du kan stolt hålla upp det i ena handen och ställa dig själv frågan: "Att laga pizza, eller inte laga pizza? Det är en enkel fråga...
image483

Lägg därefter degen att jäsa övertäckt i din bunke på något smart ställe. Garderoben fungerar utmärkt! Låt det jäsa i en timme
image485


Medan du väntar på att degen ska jäsa kan du förbereda ingredienserna. Häll upp röd karamell-färg utspätt med lite vatten i en skål och ta fram champinjonerna
image486

Dela champinjonerna i halvor och måla därefter dess hattar med den röda färgen. Pekfingret fungerar utmärkt som pensel
image487
Skär därefter bort tre cirklar på svampen så att det vita undre syns
image488

Voila! Super mario svampar!
image490
Plocka därefter fram de kubiska plockgodisarna och börja skära ut små Bullet Bills
image491

Skarva till fronten fint och lägg till en liten flerp därbak. Uttnyttja artistisk frihet om du failar

image496
Voila! Bullet Bills!
image493


Ta därefter fram cheddarosten skär ut en fin stjärna från vardera ostskiva
image494
Vid det här laget borde degen ha jäst klart, så dela upp den i två högar och lägg på en varsin bakplåt med bakplåtspapper under

image497
Kavla ut degen fint i en rund cirkeln och fixa till fina högre kanter. Smeta därefter ut pizza-tomatsåsen över kalaset

image498

Strö över 3/4 av den rivna osten och den strimlade piranhaplantan (ruccolasallad). Lägg din fina stjärna fint i mitten




image506
Lägg därefter på dina Bullet Bills lite så där snyggt på pizza. Eftersom idén att ha en rörmokare som räddar prinssesor som spelidé är ganska nuts så strör vi även på lite jordnötter. Med lite fantasi ser de nästan ut som Mario mynt dessutom


image505
"GLÖM INTE SVAMPARNA!"
Lyssna alltid, och då menar jag alltid(!), på Bahamut och lägg på svamparna. Strö därefter på resten av den rivna osten.

image507

image509
Grädda därefter mitt i ugnen på 225 grader i ca 20 min

image510
Färdigt!

image511
Avnjut med en god vän och ett stort glass saft! Toppa gärna pizzorna med några Lakitus-moln (sprut-vispgrädde) för den där rätta feelingen!

Vad tycker ni?
Jag anser iallafall att denna kille är kung!

/Batte_ri (kopierat av Oskar, var ett jävla jobb!)


Rain on me!

Gokväll!

Sorry om det varit snålt me uppdateringar idag. Har varit lite "busy" då jag gjort filosofi läxa 
(som ska vara klar imorgon och skickas via mail till läraren) och städat mitt rum.
Men nu är jag "all yours" Fan vad det regnade idag! Blev dygnsur på min timmes promenad. Men det är smällar man för ta när man bor i Göteborg! 

Jaja tog lite bilder, så ni kan se själva!

image474
My wet hair!

image475
Göran knappen ska självklart bäras den 1 maj!

Två låtar som passar idag!
Rain on Me! (Ashanti)




Sen kommer en relativt okänd låt! (Eller inte!)
Umbrella (Rihanna feat Jay-Z)



Sen har jag ätit Tacos och självklart spelat en hel del GTA IV (suprise, suprise!)
Just  det GTA IV sålde 4,2 Miljoner ex första dagen så jag hade rätt! (eller nästan trodde de skulle sälja 4)

image476
Ha en skön kväll/natt!

/Oskar

GBG GHB, Lantchips, Tore och Kvinnokläder!


God första skitväders Maj!
(Iallafall här i GBG!)


Var ute ett tag och stödde på otaliga fulla gäng och fulla som åkte på moppe! Som skrek massa saker till mig som jag inte omfattade! Just det såg två GHB pundare också (tror det var det, eftersom de klunkade en genomskinlig vätska och hade vodka på sidan så alkohol var ju uteslutet). Only in Short Valley kids!


Hemma igen så poppade jag smörpopcorn, öppnade en påse med världens godaste chips! Lantchips med gräslök och dill, en påse med Eldorados saltade jordnötter (som faktiskt är riktigt goda). Detta sköljdes ner av en liter av den godaste drickan Pepsi!


Kollade på programmen "Sverige pussas och kramas" som jag tycker är det roligaste på svensk tv just nu (tillsammans med Morgonsoffan på SVT), Liksom Tore klippen är en klass för sig! Just det har faktiskt träffat Tore och han är lika nördig och blyg i verkligheten! Har en signerat kort på han som jag kanske kan lotta ut i en framtida tävling! Men då för ni fan ta och delta, och inte som förra gången dissa mig!
http://thegameboy415.blogg.se/2008/april/stor-tavling-nices-prices-som-rimmar-pa-bark.html
(Man kan fortfarande delta bara så ni vet!!!)


Sen tittade jag på det nya programmet på femman med Pontus Gårdinger som gåt ut på att man ska svara sanning på ett antal pinsamma frågor! Svaret kontrolleras av en lögndetektor. Förnedrings tv på hög nivå men mycket underhållande! Liksom "Gillar du att klä dig i kvinnokläder?" eller "har du haft sexuella om en kille?" Spelade GTA IV hela natten igår! Måste säga att det är världens bästa spel!


Ha en bra dag! Händer något särskild eller är du bara bakfull som alla andra?




/Oskar

RSS 2.0